КОНФИГУРАЦИЈА НА ДОМЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

Ве молиме обновете ги сите домени како и дополнителните опции за истите.

Регистрирај свој официјален македонски домен


* Бесплатна регистрација на домен се однесува само на следните екстензии: .co.za, .org.za, .web.za, .net.za